Ábrahám hitt az Úrnak, ezért
igaznak fogadta el őt
  2024. június (Szent Iván hava) 13. Csütörtök. "B" év.
  Boldog névnapot kívánunk minden kedves Antal és Anett látogatónknak!

Imaórák, imaszándékok templomunkban

Jézus Szíve"Azért mondom nektek, higgyétek, hogy mindazt, amit imádkozva kértek elnyeritek, és meglesz nektek" (Mk 11,24)


Minden héten, csütörtökön a szentmise előtt fél órás szentségimádást tartunk.

Minden hónap 28-án a meg nem született gyermekekért imádkozunk esténként a templomban. Ha van szentmise, akkor az esti szentmisét követően, ha nincs, akkor 18 órától.

Jézus bíztat bennünket, hogy imádkozva kérjük, ezért templomunkban - különböző imaszándékokkal - rendszeres imaórákat tartunk melyre mindenkit szeretettel várunk.

Minden kedden 15 órától az ÁLDOZATI RÓZSAFÜZÉR elmondásával engesztelő imaórát tartunk a magyar nemzet testi-lelki megmaradásáért sorsának jobbra fordulásáért.

Minden hónap második hétfőjén 18 órától magyar hazánkért, népünk testi-lelki felemelkedéséért imádkozunk. Kérjük a Mindenhatót, hogy népünk visszataláljon az Istenhez, és az ország irányításában a keresztény értékrendek érvényesüljenek.

Minden hónap harmadik hétfőjén 18 órától a határon innen és túlélő magyar családokért, a fiatalokért, az Isten keresőkért a házasulandókért a betegekért, a korábban születettekért mondunk engesztelő imát.

28 naponként szerdán 7 óra szentmisét követően 18 óráig engesztelő szentségimádást tartunk. Ezek az alkalmak ide kattintva tekinthetőek meg

ISTEN NAGYOBB DICSŐSÉGÉRE
SZŰZANYÁNK, MAGYARORSZÁG KIRÁLYNŐJÉNEK SEGÍTSÉGÉVEL,
KÖZBENJÁRÁSA ÁLTAL.

Jézus mindenkit hív és vár! Vár Téged is! Gyere el, gyertek el! Imádkozzunk együtt!